Sådan får du mere energi i hverdagen

Sådan får du mere energi i hverdagen

Det er ikke nogen hemmelighed, at der er mange af os, der har en travl hverdag – også til tider alt for travl. Det betyder, at vi løber fra den ene aftale til den næste for blot at opleve, at vi alligevel ikke har timer nok i døgnet til at nå det hele. Derfor udskyder vi nogle arbejdsopgaver til den efterfølgende dag, hvorfor vi blot får endnu mere travlt her – og så er vi endt ude i en ond cirkel, hvor der altid er for meget pres på. Det er usundt, og i sidste ende er det noget, der kan føre til blandt andet stress.

 

Du skal give dig selv lov til at slappe af

Derfor handler det om at give sig selv lov til at slappe af og trække stikket ud i ny og næ. Det er noget, der vil give en masse ny energi og motivation i hverdagen, og derfor vil det sørge for, at man yder sit absolut bedste, når der er behov for det. Gør man ikke det, vil man aldrig give alt det, man har, fordi man ikke har overskuddet til det. Det er derfor ikke en skam at indrømme, at man har behov for en pause, og det er noget, der blot vil komme dig til gode i sidste ende – og det samme gælder din arbejdsgiver.

 

Gør noget der har betydning for dig

Derfor skal du give dig selv lov til at rive noget tid ud af din kalender, hvor du giver dig hen til de ting, som der virkelig betyder noget for dig. Det kan for eksempel være, at du trænger til lidt selvforkælelse, hvorfor du booker en tid hos frisøren eller til en omgang massage, det kan være, at du nyder en fridag sammen med din familie, det kan være, at du tager på en forlænget weekend med din partner, eller måske tager du en tur på restaurant med dine venner.