Find cykelhjelme i høj kvalitet til lave priser

advertorial

Det er de færreste mennesker som bærer cykelhjelm for sjov. En cykelhjelm er konstrueret til at beskytte hovedet når man cykler, og ikke til komfort – og så ødelægger den frisuren. Derfor er er mange som dropper cykelhjelmen. Og det er faktisk rigtig ærgerligt.

Undgå alvorlige hovedskader med en god cykelhjelm

Det ubehag du måtte føle ved at iføre dig en cykelhjelm inden du svinger dig op på cyklen er for intet at regne imod de invaliderende skader du risikerer at pådrage dig ved et enkelt styrt.

Der skal faktisk ikke så meget til før en cykel vælter. Det er ikke engang nødvendigt med en påkørsel. Et kraftigt vindstød på et uheldigt tidspunkt, en anden cyklist som kommer lidt for tæt på og presser dig op imod kantstenen, eller et uopmærksomt øjeblik kan have livslange konsekvenser.

Mange patienter med hjernerystelse frister en kummerlig tilværelse med konstante smerter og spændinger samt kognitive følge virkninger så som hukommelses og koncentrations besvær samt manglende evne til indlæring.

Du kan, med andre ord, risikere at ødelægge dit liv hvis du ikke beskytter dit hoved. Og dette gøres på mest effektiv ved ved hjælp af en cykelhjelm.

Hvor kan jeg finde en god og billig cykelhjelm?

Den gode nyhed er at en godkendt cykelhjelm ikke behøver at koste spidsen af en jetjager. Du vil sagtens kunne finde en solid cykelhjelm i høj kvalitet til en absolut rimelig pris. H

os Cykelhjelm.dk kan du finde et stort udvalg af billige cykelhjelme fra anerkendte brands samtlige cykelhjelme i den online shop på Cykelhjelm.dk lever op til de kvalitets og sikkerhedsmæssige krav og standarder.

Du kan blandt andet finde cykelhjelme fra producenter så som CRAZY SAFETY, Finish Line, Giro, GripGrab, Hövding, Mango, Melon, Nutcase, rh+, Scott, Sigma, Thule Yepp og Yakkay. Klik ind på Cykelhjelm.dk og bestil din nye cykelhjelm.

Benyt inkasso når dine kunder ikke vil betale

advertorial

Bruger du alt for lang tid på at inddrive gæld fra kunder som ikke gider at betale deres regninger? Så kan du med fordel lade et professionelt inkassofirma håndtere denne opgave.

Hvordan kan et inkassofirma hjælpe mig?

Der er flere forskellige måder hvorpå du kan indgå et samarbejde med et inkassofirma. Du kan for eksempel vælge at lade din virksomhed fast tilknytte et inkassofirma på abonnementslignende vilkår. Så vil dit inkassofirma håndtere dine inkasso sager løbende i takt med at behovet opstår.

Denne løsning er særligt relevant for virksomheder med mange kunder, og virksomheder hvis produkter eller tjenester er af en karakter som ofte tiltrækker dårlige betalere – for eksempel spiltjenester eller lignende. Når du har et sådant kunde forhold til dit inkassofirma vil det hele køre per automatik.

Er din virksomhed knap så stor, og er der langt mellem de dårlige betalere, kan du vælge at benytte inkasso service på ad hoc basis i stedet. Du vil så at sige kunne ”sælge” gælden til inkassofirmaet formedelst det skyldige beløb minus en bestemt procentdel.

Du får således ikke alle dine penge igen – men du slipper for besværet, og den trælse kunde er nu inkassofirmaets problem.

Hvilket inkassofirma skal jeg vælge?

Hvis du ønsker at benytte dig af inkasso service skal du se dig godt for når du vælger inkassofirma. Ikke alle aktører på markedet er lige fine i kanten, og mange benytter stadig ureglementerede metoder i kampen for at inddrive de skyldige beløb.

Hvis du vil være helt sikker på at dit inkassofirma lever op til de etiske og professionelle standarder inden for branchen bør du vælge et inkassofirma som er autoriseret til at drive inkasso virksomhed. Her kan du med fordel vælge det danske inkassofirma Debtia A/S. Du kan læse mere, og kontakte Debtia A/S direkte, via hjemmesiden debtia.dk

Burgbare fifs og tricks med en iPhone 11-skærm

På din iPhone 11 har du selvfølgelig en iPhone 11 skærm, for hver sin udgave har jo sin egen skærm, der gør hver sin model unik.

Det betyder også, at du ikke kan tage en skærm fra en tidligere eller kommende udgave og sætte på den her telefon, for det vil ikke passe sammen, uden du kommer til at ødelægge den.

Dog er det muligt at reparere den og får reservedele til den, hvis den skulle gå meget eller lidt i stykker, og ellers kan man sende den til en reparatør.

Er du sådan en type, der tit taber din iPhone 11, så er der nok også en stor sandsynlighed for, at du kommer til at flække eller ødelægge din iPhone 11-skærm, for det er som om, at den altid lander med skærmen nedad, når det er.

i den forbindelse vil det være meget smart for dig, at du køber en beskyttende panserskærm til den.

Udnyt din iPhone 11 skærm optimalt

Så bør ændre baggrunden på sin skærm til noget personligt såsom et billede, du har taget, for det vil både gøre, at du føler glæder ved at åbne og tænde din telefon, men så er den også til at finde blandt mange andre lignende telefoner, hvis den bliver væk.

Her skal man huske at skelne mellem den låste skærm og den skærm, man ser, når man har låst telefonen op.

Tænk også over lysstyrken på skærmen, for det kan faktisk blænde dig, især hvis du er i mørke omgivelser – hvilket også er en af grundene til, at man skal lægge ens telefon fra sig, når man har slukket lyset for at sove.

Desuden er det nok ikke alle omkring dig, såsom til en koncert, der er interesseret i at få lyset fra din iPhone 11 skærm lige i ansigtet.

Husk på disse ting.

Forkæl dine medarbejdere med luksuriøse julegaver

Har din virksomhed klaret sig usædvanligt godt i år, er det værd for dig at anerkende dine medarbejderes andel i det ved at give dem en stor og luksuriøs julegave. Måske har du svært ved at se, hvordan du skal finde tid til at købe gaver til dem hver især, og måske har du ingen ide om, hvad de hver især vil synes, er luksuriøst. I det tilfælde kan du gå ind på webshoppen julefabrikken.dk. De har et stort udvalg af firmajulegaver. Du bestemmer, hvor meget dine medarbejdere må bruge på gaven og derefter, kan dine medarbejdere selv gå ind og vælge deres gave. 

Når du gerne vil give dine medarbejdere en luksuriøs gave, bør du selvfølgelig vælge, at de også kan vælge en dyr gave. Hos julefabrikken.dk er den dyreste kategori af gaver, at dine medarbejdere må købe for mere end 600 kroner. I den kategori får de da også virkelig mange forskellige gaver at vælge imellem. Lige meget hvilken form for gaver dine medarbejdere foretrækker, kan de altså finde den. 

Eksempler på luksuriøse firmagaver 

Når du har et stort budget, vil dine medarbejdere have virkelig meget forskelligt at vælge imellem. De kan for eksempel få et par Marshall Major høretelefoner, en GoBoat tur med forplejning, et sofabord fra Denwood by Horn eller en Nordic Kitchen elkedel. 

Det er altså virkelig nogle kvalitetsmærker, der er tale om, og dine medarbejdere vil helt sikkert sætte pris på den gestus. Det kan virke lidt banalt at vise, at du sætter pris på dine medarbejdere med en gave, men for mange er gaver et kærlighedssprog. Du kender det måske fra din mor eller svigermor, der ikke kan lade være med at give dine børn gaver, selvom du hver gang siger, at de altså har masser af tøj og legetøj. Hvis dine medarbejdere hører til samme kategori som din mor eller svigermor, vil de se det som en særlig anerkendelse af deres arbejdsindsats. Ellers synes de sikkert bare, at det er fedt at få en ny elkedel. 

Er det ledige domæne let at søge frem?

Der er mange tips til, hvordan man skal vælge at tage sit domæne i form af navn, og et af disse tips er blandt andet at se på, om det er let at søge frem.

For du kan nok regne ud, at hvis du har det længste, kringlede navn med mange specialtegn og bindestreger, så er det ikke et navn, der lige vil dukke op som det første, når man søger efter dig.

Selvfølgelig kommer det jo an på, hvor populær du er, og hvordan du lægger en plan for, hvordan du bliver fundet på nettet, for hvis det er noget, du vil gøre seriøst, så skal du ikke bare se på, om navnet til domænet lyder godt, men det skal også fungere, når man skal bruge det i andre sammenhænge.

Det er blandt andet derfor, at det ikke altid er ens firmanavn, der er det samme som ens domæne.

Hvordan er det ledige domæne i andre sammenhænge?

For man kan jo gøre en stor indsats for, at folk skal huske ens domæne, men hvis man gør det besværligt for folk at gøre, fordi man har valgt sådan et besværligt domæne, så er det næppe noget, som folk taster ind eller husker.

Som sagt kan man bruge nogle værktøjer til at blive fundet på nettet ved at blive søgt frem, men her kan man hjælpe sig selv ved at vælge et domæne, der er nemt at have med at gøre.

Det er derfor, at det ikke altid bare lige er et domæne, som man skal vælge hurtigt og så komme videre, for før man har set sig om, så hænger det domæne ved, og det er for besværligt på mange led at ændre det igen.

Derfor bør man lægge en langsigtet strategi med ens domæne fra start af, når man vælger det.

Gå ikke ned på rejseudstyr i ferien

Skal ferien afholdes under fremmede himmelstrøg, og skal familien i den anledning ud og flyve? Så bør du sørge for at udstyret til rejsen er i orden.

Kufferten – en væsentlig del af din ferie

Først og fremmest er det vigtigt at familiens kufferter er up to date.

Der er ikke noget værre end en kuffert hvis håndtag er gået i stykker eller hvor der er et hjul som er faldet af når man skal skynde sig igennem transit hallerne. Det er også irriterende hvis kufferten ikke har en tilstrækkelig størrelse til at kunne rumme familiens tøj, sko og øvrige ferieudstyr. Og er kufferten ikke forsynet med en effektiv kombinations lås risikerer I at der forsvinder ting og sager.

Du bør således tjekke at familiens kufferter kan rumme hvad de skal, at de hver især er i tip top stand, og at de kan låses på behørig vis. Og så er det en god idé at anskaffe mindst én kabinekuffert som kan medbringes som håndbagage.

Kompressions strømper til hele familien

Kompressions strømer, eller støttestrømper om man vil, er et must på de lange flyrejser. Med kompressions strømper kan du forebygge opsvulmede ben og fødder. Og samtidig reducerer du risikoen for at der opstår ødem eller blodpropper i benene undervejs – noget som hurtigt kan ødelægge hele ferien.

Hvis du ikke ifører dig de rette kompressions strømper kan det desuden tage dage for dine fødder at genvinde deres normale størrelse. Dette er rigtig irriterende hvis man har planlagt at være iført sko når man når frem til destinationen. Og derfor bør du udstyre hele familien med gode støttestrømper i de rette størrelser inden I tager af sted.

Hvor kan jeg finde det bedste rejseudstyr på markedet?

Du kan altid klikke ind på Ferieudstyr.dk og finde aktuelle tests, bedømmelser og anmeldelser af diverse rejseudstyr.

Sammenlign lån med hjælp af Bankly

Har du planer om at låne penge, det gælder uanset om du vil låne i din traditionelle bank eller i en online bank, er det klogt at ansøge flere banker og efterfølgende sammenligne de forskellige lånetilbud. Et af de steder du kan få hjælp at at finde lån du kan ansøge og sammenligne er Bankly. Ofte kræver det kun få oplysninger for at sammenligningssiderne kan foreslå tre forskellige banker du kan sende en ansøgning til.

Der er vigtigt at du har mindst tre tilbud, for at du kan sammenligne. Det der er vigtigt at du sammenligner er ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Derudover skal du være opmærksom på, om du skal betale et månedlig gebyr, hver gang du skal betale et afdrag. Det sidste kan gøre det til et ganske dyrt lån.

Hvad kræver bankerne af dig for at du kan låne?

Online bankerne er klart det nemmeste sted at låne. De kræver ofte også en højere rente. Det skyldes at de som udgangspunkt ikke stiller krav om sikkerhed og derfor løber en højere risiko end en traditionel bank. En online bank stiller heller ikke nogen spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til. Det kan være ganske grænseoverskridende at en fremmed bankrådgiver sidder og spørger hvad du skal bruge pengene til. Hvis det er et større beløb du vil låne kan en online bank bede om dokumentation for at du har en indtægt. Det kan du vise ved at sende dem en lønseddel.

Rent praktisk skal du have adgang til en computer eller telefon med netadgang. Du skal have et NemID for ellers kan du ikke underskrive et lånetilbud. For at få et tilbud skal du have en mailadresse. Derudover skal du være mindst 18 år og myndig. Til sidst skal du have en dansk folkeregisteradresse. Mange banker, men ikke alle kræver også at du ikke står i RKI som dårlig betaler.

Hvad er et godt domæne at have?

Et domæne er det navn, som din hjemmeside har, som du registrerer, og som der så efterfølgende tilhører dig.

Det kan så stige i værdi, hvilket ofte hænger sammen med det brand, som der er knyttet til det navn, hvilket kunne være din virksomhed, der med tiden vokser.

Måske kan det også bare være sådan et godt domæne, at andre mennesker bare gerne vil have fingre i det – den slags så man for år tilbage, da internettet var nyt, hvor mange mennesker oprettede domæner for at sælge dem senere, uden de brugte dem til at have en hjemmeside på.
Nogle mennesker spekulerer stadig i den slags i dag.

Men det kan også være en tidstendens, der gør, at nogle ord, vendinger og sammensætninger bliver populære at have som ens domæne.

Det efterlader os dog stadig med spørgsmålet: hvad skal et godt domæne indeholde?

Dit domæne skal sige noget om dig

Nu kan man som bekendt søge efter de fleste ting, og så dukker der et link op – specielt hvis man har en god og målrettet SEO – så man som søger ikke behøver at taste dit domænenavn ind.

Har du også allerede fundet den ønskede hjemmeside, så har du måske også gemt den til senere brug, så du ikke skal finde den frem hver gang, men at du bare kan klikke på det hurtige link.

Men alligevel bør man tænke over ens domænenavn.

Det skal helst være kort at huske, man bør undgå tidligere sammensætninger såsom “oe” “aa” og den slags, da det er svært at huske, hvad dette står for, og man kan have svært ved at læse det.

Det er også bedst at undgå tal og bindestreger, da det også gør domænenavnene for lange at huske.

Når du så har fundet på det perfekte domæne, så skal du registrere det.

Det kan du gøre her: https://www.simply.com/dk/domains/.

Hvordan holder du styr på dine vinyler?

Det er et glædeligt syn, der møder dig, da du er i sektionen for vinylplader enten i en butik på nettet eller en fysisk af slagsen, og du får øje på en vinyl, som du altid har haft lyst til at eje, men som du ikke kunne finde andre steder.

Du har måske hørt, at den ellers skulle være dyr at finde i originaludgave, og på nettet er den også på auktion nogle gange til uhørte priser; så det gør slet ikke dig det fjerneste, at det her er et genoptryk, for du er ikke så fanatisk med din samling: du vil bare eje god musik på en fysisk udgivelse.

Så kommer du hjem til din samling og lægger pladen på hylden med de andre LP’er.

Da du så en dag gennemgår dine plader og skal finde en frem at høre med din ven, så opdager du, at du faktisk allerede havde den nævnte plade, du havde bare glemt det…

Hold styr på dine vinylplader med et system

Nu gør det måske ikke så meget, at man har en ekstraudgave af en god skive, hvis der skulle ske noget med den første – man kan måske endda give den her ekstra som gave!

Men det kan jo løbe op i mange udgifter, hvis du ender med at købe for mange plader, som du allerede har.

Det er nok på tide, at du får lavet et system med dine plader, så du let kan tjekke, hvad du ejer af plader.

Dette system kan du så skrive ind på din telefon, så du altid kan læse dig frem til, hvad der ligger i din samling.

Som eksempel kan man inddele ens plader alfabetisk efter kunstner, og de tilhørende plader til en kunstner kan man så sætte efter, hvornår de er udgivet.

Det er blot vores ydmyge forslag.

Lad dit lokale malerfirma i Jægerspris forestå renoveringen

I det skønne Hornsherred mellem Odsherred og Nordsjælland finder vi Jægerspris – en hyggelig lille by omgivet af naturskønne områder i form af skove og enge.

Der er højt til himlen og ikke langt til kysten i Jægerspris som er et yndet udflugtsmål for især københavnere som gerne vil opleve naturens helende kraft og historiens vingesus.

Jægerspris er nemlig hjemstavn for en del gravhøje, jættestuer og andre mindesmærker og seværdigheder samt det smukke Jægerspris Slot. Og så er Jægerspris bare et herligt sted at gå ture, eller måske endda slå sig ned og bo i.

Jægerspris er med sine godt fire tusind indbyggere ikke nogen storby. Men faktisk er du ikke langt fra hovedstaden når du befinder dig i Jægerspris. Dette gør Jægerspris og omegn til et attraktivt område for pendlere som gerne vil kunne trække sig tilbage fra storbyens stress og jag uden at komme alt for langt væk. Og med nogle af Hornsherreds bedste skoler og daginstitutioner inden for rækkevidde er Jægerspris samtidig en ideel hjemstavn for den voksende børnefamilie.

Find den bedste maler i Jægerspris

Har du og din familie af samme grund valgt at bosætte jer i Jægerspris, og har i måske netop fået nøglerne til drømmehuset i hånden, glæder I jer sikkert til at flytte ind og komme godt i gang med tilværelsen i det nye hjem.

Men her bør I vente en postgang, og få sat boligen i stand først. Dette er nemlig meget nemmere før stuer og værelser bliver fyldt op med møbler, tæpper, og anden decor. Hvis istandsættelsen skal foregå hurtigt, effektivt og med det flotteste resultat bør I sætte et professionelt malerfirma på opgaven. Og her kan I med fordel vælge den lokale afdeling af Malerkanonen.

Du kan læse mere om Malerkanonen, og finde den nærmeste afdeling af Malerkanonen i Jægerspris, på https://malerkanonen.dk/malerfirma-jaegerspris/