Føl dig tryg hos en erfaren tandlæge i Aarhus

02 September 2020
Pia Nielsen

editorial

Du føler dig tryg hos en tandlæge, når han eller hun ved, hvad de laver. Få smukke tænder hos en erfaren tandlæge i Aarhus, så tandlægebesøg bliver til en behagelig del af dit liv. 

Find en erfaren tandlæge i Aarhus

De almindelige eftersyn, der kommer én gang hvert halve år, er som regel økonomisk til at komme over. For de lidt større behandlinger kan det imidlertid blive en dyr fornøjelse, hvis du ikke er forsikret, eller hvis din sundhedsforsikring ikke dækker den type behandling. Her er det vigtigt, at den tandlæge, du vælger, gør et godt og holdbart stykke arbejde. 

Vi ved alle, at det aldrig kan betale sig at springe over, hvor gærdet er lavest – særlig ikke, når det gælder tandlæger. Er din tandlæge erfaren og har prøvet den type behandling tidligere? Kan han eller hun forklare dig grundigt, hvad der skal ske, eller foretrækker du ikke at vide noget?

Tag en snak med din tandlæge om den forestående behandling, inden du beslutter dig for, hvor den skal udføres. Du er ikke tvunget til at bruge den tandlæge, du plejer, blot for…ja, fordi du plejer at gøre det. 

Lider du af tandlægeskræk?

Både voksne og børn kan lide voldsomt at tandlægeskræk, hvis de aldrig har fået bugt med det. En erfaren tandlæge kan mere end blot sit håndværk – han eller hun forstår også psykologien i et tandlægebesøg, og ved efter mange år, hvad det er, der gør de fleste patienter med tandlægeskræk bange. 

Fortæl altid en tandlæge, hvis du lider af tandlægeskræk, så personalet kan tage hånd om dig og din skræk på en hensigtsmæssig måde under enhver type behandling. Bare at blive holdt i hånden eller få ekstra meget smertestillende er sjældent nok til at kurere end dybereliggende angst for tandlæger – det ved en erfaren tandlæge!

Book tid i dag – og få overstået det vigtige tandlægebesøg – med eller uden tandlægeskræk.

More articles