Fire fede roadtrips i Europa

07 December 2019
Emilie Ann Jacobsen
Fire fede roadtrips i Europa

Måske har du prøvet at køre ned af den tyske autobahn og tænkt, at det da godt nok ville være kedeligt at tage på road trip i Europa. Men der findes jo så mange andre veje end motorvejene i Tyskland, som du kan køre på. Vi giver dig fire bud her. 

1. Norge

Norge er for eksempel et oplagt land for dig at tage på road trip i. Der er en virkelig flot natur, og mange gange snor vejene sig over bjergene og afslører den ene fantastiske udsigt efter den anden. Du kan med fordel starte i Bergen og køre nordpå op med Trondheim. Der kommer du blandt andet forbi Trollstigen med stejle hårnålesving. Læs mere her

2. Skotland 

Et andet godt land for dig at tage på road trip i er Skotland. Der er det muligt for dig at skabe en road trip med det tema, som du godt kan lide. Det kan være historiske slotte, smukke søer, gode vandreruter eller whiskydestillerier. 

3. Island

Et tredje godt sted at tage på road trip er Island. Ringvej 1 går hele vejen rundt om øen, og det er derfor oplagt for dig, at du tager den rundt og stopper undervejs. Du bør sætte mindst 14 dage af til turen, da der er virkelig mange spændende steder at se undervejs. Du kan dog køre hele ringvejen på omkring 16-24 timer. 

4. Irland 

I Irland er Ring of Kerry en af de mest populære road trip ruter. Der kører du rundt på den irske vestkyst, hvor der er nogle dramatiske klipper ud mod Atlanterhavet. Der venter dig derfor mange smukke udsigter. Ruten er 179 kilometer lang og kan derfor i princippet køres på en dag, men sæt flere dage af til den, da der er virkelig meget at udforske undervejs, og det er ærgerligt, hvis du har travlt. 

Få mere inspiration på rejse-glæde.dk

More articles