Billigt udstyr til anker og fortøjning – find det online

25 september 2020
Astrid Pedersen

Det er en kæmpe gevinst for en familie at have en båd. Med en båd kan I holde sommerferie i dejlige Danmark, som er smuk og skøn at skue fra søsiden. Danmark er rig på hyggelige havne samt veludstyrede marinaer hvor man kan lægge til og benytte diverse faciliteter.

Ønsker du fred og ro kan du kaste anker ud for en af de skønne kyster og nyde aften og nattefreden samt bølgernes skvulp mod bådens skrog. Under alle omstændigheder har du brug for det rette tilbehør til anker og fortøjning. Ellers får du svært ved at gøre båden fast uanset og du ønsker at ligge for anker eller om du vil ligge til kaj.

Find det rette bådudstyr til anker og fortøjning

Vil du være sikker på at båden bliver hvor den skal bør du tjekke op på det tilbehør som skal sikre anker og fortøjning. Med det rette udstyr vil du kunne ligge for anker eller i red i tryg forvisning om at båden ikke i nattens løb forvilder sig ud på de vilde vover. Og dermed har du ikke alene sikret familiens nattesøvn, men også opfyldt de sikkerhedsmæssige krav der findes vedrørende anker og fortøjning.

Hos Bådbiksen finder du et stort og velassorteret udvalg af diverse bådudstyr og tilbehør til lave priser – her under ankre, ankertov, ankerspil og fendere. Alle disse forme for udstyr er påkrævede hvis du skal kaste anker eller lægge til i en havn eller en marina. Med et solidt anker og en ditto ankerkæde sikrer du at båden bliver liggende der hvor du ønsker at tilbringe natten hvis du vil campere på åbent vand. Og med fendere samt solidt tovværk kan du fortøje din båd ved en redplads i en hvilken som helst havn eller marina.

Du kan læse mere, og se udvalget af udstyr til anker og fortøjning, på baadbiksen.dk

Flere Nyheder