Burgbare fifs og tricks med en iPhone 11-skærm

23 September 2021
Anders Lundtang Hansen

På din iPhone 11 har du selvfølgelig en iPhone 11 skærm, for hver sin udgave har jo sin egen skærm, der gør hver sin model unik.

Det betyder også, at du ikke kan tage en skærm fra en tidligere eller kommende udgave og sætte på den her telefon, for det vil ikke passe sammen, uden du kommer til at ødelægge den.

Dog er det muligt at reparere den og får reservedele til den, hvis den skulle gå meget eller lidt i stykker, og ellers kan man sende den til en reparatør.

Er du sådan en type, der tit taber din iPhone 11, så er der nok også en stor sandsynlighed for, at du kommer til at flække eller ødelægge din iPhone 11-skærm, for det er som om, at den altid lander med skærmen nedad, når det er.

i den forbindelse vil det være meget smart for dig, at du køber en beskyttende panserskærm til den.

Udnyt din iPhone 11 skærm optimalt

Så bør ændre baggrunden på sin skærm til noget personligt såsom et billede, du har taget, for det vil både gøre, at du føler glæder ved at åbne og tænde din telefon, men så er den også til at finde blandt mange andre lignende telefoner, hvis den bliver væk.

Her skal man huske at skelne mellem den låste skærm og den skærm, man ser, når man har låst telefonen op.

Tænk også over lysstyrken på skærmen, for det kan faktisk blænde dig, især hvis du er i mørke omgivelser – hvilket også er en af grundene til, at man skal lægge ens telefon fra sig, når man har slukket lyset for at sove.

Desuden er det nok ikke alle omkring dig, såsom til en koncert, der er interesseret i at få lyset fra din iPhone 11 skærm lige i ansigtet.

Husk på disse ting.

Flere Nyheder