Er det ledige domæne let at søge frem?

03 september 2021
Anders Lundtang Hansen

Der er mange tips til, hvordan man skal vælge at tage sit domæne i form af navn, og et af disse tips er blandt andet at se på, om det er let at søge frem.

For du kan nok regne ud, at hvis du har det længste, kringlede navn med mange specialtegn og bindestreger, så er det ikke et navn, der lige vil dukke op som det første, når man søger efter dig.

Selvfølgelig kommer det jo an på, hvor populær du er, og hvordan du lægger en plan for, hvordan du bliver fundet på nettet, for hvis det er noget, du vil gøre seriøst, så skal du ikke bare se på, om navnet til domænet lyder godt, men det skal også fungere, når man skal bruge det i andre sammenhænge.

Det er blandt andet derfor, at det ikke altid er ens firmanavn, der er det samme som ens domæne.

Hvordan er det ledige domæne i andre sammenhænge?

For man kan jo gøre en stor indsats for, at folk skal huske ens domæne, men hvis man gør det besværligt for folk at gøre, fordi man har valgt sådan et besværligt domæne, så er det næppe noget, som folk taster ind eller husker.

Som sagt kan man bruge nogle værktøjer til at blive fundet på nettet ved at blive søgt frem, men her kan man hjælpe sig selv ved at vælge et domæne, der er nemt at have med at gøre.

Det er derfor, at det ikke altid bare lige er et domæne, som man skal vælge hurtigt og så komme videre, for før man har set sig om, så hænger det domæne ved, og det er for besværligt på mange led at ændre det igen.

Derfor bør man lægge en langsigtet strategi med ens domæne fra start af, når man vælger det.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://djurbloggaren.se/

https://djur-bloggen.se/

https://djurnews.se/

https://alla-djur.se/

https://alltomdjuren.se/

https://dinadjur.se/

https://djurnytt.se/

https://familjedjur.se/

https://glada-djur.se/

https://husdjurs-bloggen.se/

https://husdjursbloggen.se/

https://tipsomdjur.se/

Flere Nyheder