Få dit lækre badekar igen med emaljering af badekar

Få dit lækre badekar igen med emaljering af badekar

Et badekar er efterhånden et særsyn i de danske boliger. Flere og flere boligejere vælger at skille sig af med det gamle badekar til fordel for mere plads og evt. en bruseniche eller en brusekabine. Grundene til at skrotte badekarret er mange, og ofte er det den eneste mulighed, fordi badekarret er blevet så slidt og beskadiget, at det ikke længere kan anvendes.

Men i endnu flere tilfælde er det slet ikke nødvendigt at skifte badekarret ud. Hvis slitagen er overfladisk, og begrænser sig til slid på emaljen i badekarret, kan badekarret med stor sandsynlighed sagtens komme til at stå som nyt igen. Det kræver blot en re-emaljering, foretaget af en dygtig håndværker. Maling af badekar kan genskabe den blanke og skinnende emalje, som gør badekarret smukt at se på og en fornøjelse af bruge.

Så hvis du i virkeligheden er glad for dit badekar, og ville være ked af at skulle sige farvel til den lille daglige luksus, som et varmt karbad repræsenterer – ja, så kan du med fordel vælge maling af badekar frem for en udskiftning af samme.

Hvad er maling af badekar?

Måske har du svært ved at forestille dig, at dit gamle badekar kan komme til at stå som nyt igen ved en simpel maling. Men sådan forholder det sig rent faktisk. En professionel badekarsmaler vil på få timer kunne genskabe den flotte emalje ved hjælp af en akryl og uretan komposit.

Først renses badekarret indvendig og slibes helt glat, således at den nye emalje kan komme til at binde optimalt til badekarrets inderside. Så påføres emaljen med sikre strøg i et lag, som dækker og gør badekarret flot og glat. Til slut skal emaljen have lov til at hærde i et døgns tid – og så er badekarret atter klar til brug.

Du kan blive klogere på maling af badekar på https://emaljering-af-badekar.dk/emaljering-af-badekar/