Fire gode råd til dig, der skal på campingferie

Fire gode råd til dig, der skal på campingferie

Når du skal på campingferie, er der meget, som du skal have styr på, inden du tager af sted. Derfor er det en god ide, at du for eksempel sætter en weekend af til at få styr på det vigtigste. Dermed er du sikker på, at du får en god start på ferien. 

1. Vælg den rigtige campingplads

Det er en fordel for dig, at du har kigget på forskellige campingpladser, inden du tager af sted. Dermed har du en ide om, hvad du kan forvente, og hvad der passer til din måde at holde ferie på. Skal du af sted i skolernes sommerferie, er det en god ide, at du sørger for at reservere en plads på forhånd, da der er nogle steder, hvor der kan ende med at blive fuldt booket. Læs mere her

2. Pak rigtigt og med måde 

Når du skal på campingferie, er det vigtigt, at du sørger for kun at have det mest nødvendige med. Du har ikke plads til så meget, lige meget hvordan du tager på camping. Det er dog særligt vigtigt, at du er omhyggelig med ikke at pakke for meget, hvis du skal på teltferie. 

3. Undersøg, om du har brug for et campingpas

I nogle tilfælde har du brug for et campingpas, når du gerne vil campere. Det er vigtigt, at du undersøger, om du har brug for det, inden du tager af sted. Derfor er det også en god ide, at du tænker over, hvor du gerne vil hen på ferien. 

4. Øv dig i at sætte telt/fortelt op 

Skal du af sted i campingvogn og have et fortelt eller i telt, er det vigtigt, at du sørger for at øve dig i at sætte det op på forhånd. Det er ikke sjovt at skulle bruge flere timer på det, når du lige er startet på ferien. 

Få mere inspiration på https://forslagtilrejser.dk/