Fire grunde til, at du skal holde ferie i Danmark

Fire grunde til, at du skal holde ferie i Danmark

Mange vælger at tage til udlandet, når de skal holde ferie. De tænker slet ikke på, at det er en mulighed at holde ferie i Danmark – eller også anser de det for at være så kedeligt, at de ikke gider. Det er dog mange gode grunde til, at du bor holde ferie i Danmark. Vi kommer ind på fire af dem her. 

1. Mange store naturoplevelser

Selvom vi ikke har høje bjerge, gletsjere og store skove i Danmark, har du stadig mulighed for at få en række fantastiske naturoplevelser. For i virkeligheden er naturen meget forskellig i Danmark i forhold til, at det er et lille land. Der er klipperne på Borholm, ørkenen på Anholt og klitterne ved Vesterhavet. Det er alle vidt forskellige former for natur. Det er derfor nemt for dig at opsøge noget, der er anderledes, end der hvor du bor. 

2. Mange måder at bo hos på ferien

Mange forbinder en ferie i Danmark med en sommerhusferie, men du har mulighed for at bo på mange forskellige måder, når du tager på ferie i Danmark. Det kan være på camping, badehotel, bed and breakfast og på mange andre måder. Læs mere om det her

3. Mange seværdigheder du ikke har set

Selvom du måske har været meget rundt i Danmark, vil der helt sikkert stadig være masser af seværdigheder, som du ikke har set. Det kan for eksempel være Tirpitzmuseet i Vestjylland. 

4. Du skal ikke bruge så lang tid på transport 

Når du holder ferie i Danmark, vil du aldrig have en særlig lang transporttid. Bevares, hvis du bor på Bornholm og vil holde ferie ved Skagen, kommer det selvfølgelig til at tage dig nogle timer i bilen, men det er også en af ekstremerne. I langt de fleste tilfælde vil afstandene være korte, og det vil være nemt for dig at komme rundt. 

Få mere inspiration på https://opdagelsesrejser.dk/