Fire måder at tage på aktive rejser

Fire måder at tage på aktive rejser

For nogle er den perfekte ferie, at de kan ligge og dase på en strand i tre uger. For andre skal der ske noget mere, og de vil gerne holde formen, når de er på ferie. Hører du til de sidste, får du her fire gode råd til, hvordan du kan holde ferie. 

1. Club La Santa

En af de nemmeste måder for dig at være aktiv på ferien er ved, at du tager på Club La Santa. Det, der tidligere hed La Santa Sport. Der er der en lang række forskellige muligheder for dig for at være aktiv. Dermed kan du vælge lige præcis den, der passer til dig. Læs mere om det her

2. Vandreferie

Vil du mere ud i naturen, når du er aktiv på ferien, kan det være en god ide for dig, at du tager på en vandreferie. Der kan du vandre fra hytte til hytte, gå på dagsture fra det samme sted eller vælge at have telt med og virkelig komme langt væk fra alting. 

3. Cykelferie

En anden måde, hvorpå du kan transportere dig selv rundt på ferien, er ved, at du tager på cykelferie. Det giver dig mulighed for at have lidt flere ting med. Det kan være rart for dig, at du ikke er helt så begrænset, som når du vandrer. 

4. Ferie med vandsport

Kan du godt lide at være aktiv på vandet, har du mange muligheder for at være det. Du kan tage på en kanoferie, tage et surfkursus ved Klitmøller, bygge din egen tømmerflåde og sejle ned ad en flod i Sverige og på mange andre måder være aktiv på vandet. Du kan selvfølgelig også vælge et sted, hvor du har mulighed for at stå på vandski eller en lignende vandsport, som du godt kan lide. 

Få mere inspiration på https://rejsebloggerne.dk/