Gå ikke ned på rejseudstyr i ferien

27 July 2021
Astrid Pedersen

Skal ferien afholdes under fremmede himmelstrøg, og skal familien i den anledning ud og flyve? Så bør du sørge for at udstyret til rejsen er i orden.

Kufferten – en væsentlig del af din ferie

Først og fremmest er det vigtigt at familiens kufferter er up to date.

Der er ikke noget værre end en kuffert hvis håndtag er gået i stykker eller hvor der er et hjul som er faldet af når man skal skynde sig igennem transit hallerne. Det er også irriterende hvis kufferten ikke har en tilstrækkelig størrelse til at kunne rumme familiens tøj, sko og øvrige ferieudstyr. Og er kufferten ikke forsynet med en effektiv kombinations lås risikerer I at der forsvinder ting og sager.

Du bør således tjekke at familiens kufferter kan rumme hvad de skal, at de hver især er i tip top stand, og at de kan låses på behørig vis. Og så er det en god idé at anskaffe mindst én kabinekuffert som kan medbringes som håndbagage.

Kompressions strømper til hele familien

Kompressions strømer, eller støttestrømper om man vil, er et must på de lange flyrejser. Med kompressions strømper kan du forebygge opsvulmede ben og fødder. Og samtidig reducerer du risikoen for at der opstår ødem eller blodpropper i benene undervejs – noget som hurtigt kan ødelægge hele ferien.

Hvis du ikke ifører dig de rette kompressions strømper kan det desuden tage dage for dine fødder at genvinde deres normale størrelse. Dette er rigtig irriterende hvis man har planlagt at være iført sko når man når frem til destinationen. Og derfor bør du udstyre hele familien med gode støttestrømper i de rette størrelser inden I tager af sted.

Hvor kan jeg finde det bedste rejseudstyr på markedet?

Du kan altid klikke ind på Ferieudstyr.dk og finde aktuelle tests, bedømmelser og anmeldelser af diverse rejseudstyr.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://techbloggar.se/

https://techbloggaren.se/

https://technewz.se/

https://all-teknik.se/

https://bostadens-it.se/

https://dator-bloggen.se/

https://datorbloggen.se/

https://elektronikbloggen.se/

https://hemmets-it.se/

https://it-familjen.se/

https://pc-bloggen.se/

https://svenska-itbloggen.se/

Flere Nyheder