Let løsning med maling af badekar

Hvis dit badekar trænger til nyt liv, så er en maling af dette en god idé. Maling af badekar kaldes ligeledes emaljering af badekar, og ved hjælp af en sådan kan dit badekar få helt nyt liv. Mange er interesseret i at få malet deres badekar, da det med årene kan komme til at se trist ud. Med en maling af badekaret slettes de spor, som tiden har sat på emaljen. En maling af badekaret tager sig både af ridser, mug og maling, der er skallet af med årene. Alt form for slitage fjernes, og badekaret står som nyt.

En simpel løsning

Badeværelset er dyrt at få renoveret, og derfor er det som regel sådan, at et gammel badekar får lov at stå, da der ikke er råd til et nyt, og da det er besværligt at få det gamle fjernet og forsvareligt deponeret. Dette skyldes, at mange ikke kender til den simple teknik at male badekaret – her får det gamle badekar en helt ny emalje, og der er derfor ikke nogle grund til ligefrem at skifte det ud. Hermed spares mange penge, og en maling af badekaret er hurtigt overstået – som regel tager den samlede opgave et par timer, og allerede efter et døgn kan badekaret igen tages i brug. Maling af badekar er hermed en simpel og hurtig løsning, der giver et flot, slidstærkt resultat.
 

Hvad males der med?

Emalje er et ord, som de færreste kender til. Emalje er det samme som epoxy, som er det materiale, som badekaret males med hos ny-emalje.dk. Epoxy sikrer en slidstærk overflade og er helt vandtæt. Badekaret er let at holde rent, og det ser ud som nyt. Det er muligt at få malet badekaret med epoxy i mange forskellige farver. Hvid er det mest almindelige valg, men mange farver er mulige.