Mangler du noget at tage dig til i coronatiden?

30 december 2020
admin

Byg en hjemmebiograf 

Har du også en del mere tid i disse dage grundet Covid-19? Jamen så frygt ej. En hjemmebiograf er et alletiders bud på ey byggeprojekt, som samtidigt skaber hygge hos familien. 

Derudover er det selvfølgelig også bare en mega sej feature at kunne byde gæster og andet godtfolk ind i din hjemmebiograf.Det kræver selvfølgelig, det kan man ikke komme udenom. Du skal bare lige have overskuddet og de rette ambitioner, så er du faktisk good to go. 

3 ting du bør overveje, før du går igang med din hjemmebiograf

1. En skærm 

Du skal ligesom være parat til at kunne ofre pladsen til en meget stor skærm. Det kommer selvfølgelig an på lokalets størrelse, men for det meste, er jo større desto bedre. Derfor skal du også finde et rum, hvor en stor skærm kunne passe ind i. 

2. Lyden

Lyden er det andet vigtigste, når du bygger en hjemmebiograf. Uden lyd, duer helten ikke, og en film, hvor det kritter og kradser, er aldrig værd at se. 

Derfor skal du overveje om rummet har nok kapacitet til at trække så god en lyd. Det gælder desuden også skærmbilledet. Det er vigtigt, at der er ledninger og stik nok i rummet og ikke mindst internet, hvis du deler lyd og billede via Wi-Fi eller lignende. 

3. Siddepladserne og snacks

Ja, uden lyd, duer helten ikke… Men uden mad og drikke, duer helten heller ikke. Det er derfor vigtigt, at dine biografgæster kan sidde godt og læne sig helt tilbage, når du byder på film og hygge. 

Siddepladserne skal helst være bløde, og der skal helst også være nok, så folk ikke sidder ovenpå hinanden. Med henblik på snacks, kan det være en god idé at anskaffe dig en mikrobølgeøvn ude i hjemmebiografen, så der hele tiden kan laves popcorn. Det giver ikke kun dine gæster lidt snacks at sunde sig på men også følelsen og atmosfæren af at være i en vaskeægte biograf. Læs mere lige her: https://husblog.dk/.

Flere Nyheder