Sammenlign lån med hjælp af Bankly

07 July 2021
Lotte Hindsberg

Har du planer om at låne penge, det gælder uanset om du vil låne i din traditionelle bank eller i en online bank, er det klogt at ansøge flere banker og efterfølgende sammenligne de forskellige lånetilbud. Et af de steder du kan få hjælp at at finde lån du kan ansøge og sammenligne er Bankly. Ofte kræver det kun få oplysninger for at sammenligningssiderne kan foreslå tre forskellige banker du kan sende en ansøgning til.

Der er vigtigt at du har mindst tre tilbud, for at du kan sammenligne. Det der er vigtigt at du sammenligner er ÅOP, rentesatsen og tilbagebetalingsbetingelserne. Derudover skal du være opmærksom på, om du skal betale et månedlig gebyr, hver gang du skal betale et afdrag. Det sidste kan gøre det til et ganske dyrt lån.

Hvad kræver bankerne af dig for at du kan låne?

Online bankerne er klart det nemmeste sted at låne. De kræver ofte også en højere rente. Det skyldes at de som udgangspunkt ikke stiller krav om sikkerhed og derfor løber en højere risiko end en traditionel bank. En online bank stiller heller ikke nogen spørgsmål om hvad du skal bruge pengene til. Det kan være ganske grænseoverskridende at en fremmed bankrådgiver sidder og spørger hvad du skal bruge pengene til. Hvis det er et større beløb du vil låne kan en online bank bede om dokumentation for at du har en indtægt. Det kan du vise ved at sende dem en lønseddel.

Rent praktisk skal du have adgang til en computer eller telefon med netadgang. Du skal have et NemID for ellers kan du ikke underskrive et lånetilbud. For at få et tilbud skal du have en mailadresse. Derudover skal du være mindst 18 år og myndig. Til sidst skal du have en dansk folkeregisteradresse. Mange banker, men ikke alle kræver også at du ikke står i RKI som dårlig betaler.

 

Læs også artikler på nogle af vores svenske sider:

https://bil-bloggar.se/

https://bil-blogg.se/

https://bilnews.se/

https://bilarochcamping.se/

https://bilnewz.se/

https://bilpower.se/

https://bilutflykter.se/

https://dinnyabil.se/

https://dintrafik.se/

https://motorochteknik.se/

https://nyttombilar.se/

https://vimedbil.se/

Flere Nyheder