Vælg det bedste webhotel til dine behov

19 April 2022
Astrid Pedersen

advertorial

Står du for at skulle vælge webhotel til din hjemmeside? Så læs med her.

Køb webhotel hos en anerkendt udbyder

Det kan godt betale sig at se sig godt for i forbindelse med valg af webhotel. Du bør ikke gå efter den billigste løsning uden at tage udbyderen og løsningen i øjesyn først.

Selv om der findes masser af gode og billige webhoteller i Danmark, er det vigtigt at det webhotel, du vælger, også holder en vis kvalitetsmæssig standard. Ellers kan du risikere at det går ud over såvel data sikkerhed som SEO (Search Engine Optimization), og at du på sigt bliver ked af løsningen.

webhotel

Derfor bør du vælge et webhotel fra en udbyder med et solidt renomme. Din udbyder bør tilbyde som minimum tre forskellige løsninger, så du har mulighed for at vælge én der matcher dine behov.

Der ud over er det en stor fordel hvis du er sikret dansk sproget support på din løsning – og at du til hver en tid er garanteret det nyeste software på serveren. Kun på den måde kan du sikre dig at dine data ikke går tabt i forbindelse med et eventuelt server nedbrud, og at de ikke er i fare ved virus angreb. Og så er det selvfølgelig altid en god idé at finde et webhotel med one click installation af de mest kendte CMS’er.

Hvad er one click installation?

One click installation er nem opsætning af det CMS (Content Management System) som skal udgøre skelettet for din hjemmeside eller webshop.

Med et nemt og brugervenligt CMS så som for eksempel Joomla!, Drupal, WordPress, Magento eller Shopify er du godt hjulpet når du selv vil bygge din hjemmeside men ikke er helt hjemme i koder og databaser. Med et enkelt klik kan du hurtigt installere det valgte CMS – og så skal du sådan set bare fylde indhold på.

Læs mere om webhoteller i Danmark på webhotel-guiden.dk.

Flere Nyheder