Find det bedste tøj til hunde online

12 marts 2021
Astrid Pedersen

Måske har du smilet lidt eller måske fniset i dit stille sind, når en Yorkshire terrier iført skotskternet dækken paraderede forbi dig på fortovet ledsaget af sit mennesken med en til dækkenet matchende pensionist trolley. Men faktisk er er der mere fornuft end som så i at lade hunden iføre hundetøj. Især om vinteren – men faktisk også i de solrige måneder. I det følgende kan du læse mere om hvorfor tøj til hunde nogen gange kan være en nødvendighed.

Giv din lille hund beskyttelse mod elementernes rasen

Mange mindre hunde, for eksempel hunde af racerne Shi Tzu og Chihuahua, er slet ikke polstret til det kolde danske vinter klima. En hund af denne type vil som oftest komme til at fryse voldsomt blot du går en kortere tur med den i temperaturer under ti grader.

Det samme gælder for de slanke hunde racer så som mynder og greyhounds. Derfor bør du hjælpe hunden til at holde på varmen – og dette kan du gøre med en lækker jakke eller et dækken som kan isolere hundens krop og dermed holde hunden varm og komfortabel.

Der ud over er det de færreste hunde med tynd pels som bryder sig om et koldt regnskyl – og samtidig foretrækker du nok at få en nogenlunde tør hund inden for i din bolig efter gåturen. Du kan således med fordel lade hunden iføre et regndækken når I skal ud i øsende regnvejr.

Beskyt hundens poter – især for hunde i byen

Om vinteren bør du give hunden støvler på – ikke fordi den er i fare for at fryse om poterne, men fordi vejsalt kan udtørre trædepuderne og give ubehagelige sår. Og om sommeren kan den varme asfalt forårsage et lignende fænomen hvorfor du også her bør beskytte de sarte poter.

Du kan finde hundetøj til hunde i alle størrelser på designforpets.dk.

Flere Nyheder